2 Mart 2011 Çarşamba

İkizlerimin Doğumgünü

21 Şubat küçük bebeklerimin doğumgünüydü. Belki klasik bir cümle olacak ama ne zaman "anne" diyecekler derken bugün tam 4 yaşını doldurdular. Ne yazık ki bu özel günü gününde değilde geçen hafta sonu kutlayabildik.


Tabiki pastalar benim tarafımdan hazırlandı. Uzun zamandır oğlum BEN10 , kızımda şatoda yaşayan HELLO KITTY pastası istiyordu. Uzun bir araştırma sonrasında onların istediği pastaların tasarımını yaptım. Bir de çocuklar için bu karakterlerin kurabiyelerini hazırladım.


Bir haftadır menu hazırlama, hediye seçimi, davetlilerin çağrılması, evin süslenmesi, arkadaşlarına hediye edilecek şapka ve maskelerin seçilmesi (sanırım bazılarına teleştan vermeyi unutmuşuz) vs.  gibi konularla uğraşırken benim için en önemli konu pastaların altından kalkabilmekti. Sanırım bunu başardım.


Tüm bu telaşın arasında müzik hazırlamak son geceye kalmıştı. Fakat onda da bilgisayarımın azizliğine uğradım. Aslında en önemli konuda buymuş ben onu çok kötü bir şekilde atlamışım. Hemen imdadımıza sevgili arkadaşım Aliya' nın annesi Nilay yetişti. Arabasındaki çocuk şarkılarının bulunduğu CD sayesinde ve sevgili arkadaşım Sıla ve İzgi' nin annesi Sebahat' ın oyun organizasyonuyla çok neşeli bir parti geçti. Benim çocuklarım hala o günü neşeyle anıyorlar.

Bu arada yine sevgili arkadaşım Tolga' nın annesi Handan'ın yardımlarını da göz ardı edemeyeceğim. Tüm arkadaşlarıma, anneme, kayınvalideme, yengeme, çok sevdiğim komuşumuz Gülseren teyzeme desteklerinden dolayı ve gelmek isteyipte yanımızda olamayan diğer arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim.